Google reviews

 • Avatar Shannon Eeckhout ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ons plat dak waterde niet meer goed af. We belden Aqua Destop om te kijken of we met een opstopping van vuiligheid zaten. Wanneer de zaakvoerder toekwam heeft hij direct de leidingen vrij gemaakt door met een slang onze buizen vrij te spuiten. … More Door dit zowel in de regenput als op het plat dak te doen kwam aan het licht dat achter onze gevelbekleding de regenpijp niet correct op elkaar was aangesloten met waterschade tot gevolg! Aqua Destop kon dit detecteren met een camera. Hij heeft (op zondag!) per direct de nodige materialen er bij gehaald om ons van dit probleem te verlossen. Niet fijn dat de oorspronkelijke dakdekker het niet correct heeft gedaan maar een serieuze opluchting dat Aqua Destop het vandaag voor ons volledig kon oplossen. Wat betreft de waterschade en verzekering hielp hij ons ook door een verslag op te maken hiervan. Een dankbare en tevreden klant!
 • Avatar Ludwig Michiel ★★★★★ 4 maanden geleden
  Wij zijn vandaag supergoed geholpen geweest door Bob! Door een lek in de cv-leiding hadden wij geen warm water en verwarming meer. De verzekering kon pas ten vroegste iemand aanstellen om het lek te detecteren binnen twee weken (!). Bob … More werd gisteren opgebeld en stond hier vanmorgen al. Het lek werd meteen opgespoord en hij contacteerde voor ons een lokale loodgieter. Die kwam deze namiddag al het lek maken zodat wij nu opnieuw een werkende cv-installatie hebben. Superaanrader! Nog eens heel erg bedankt voor jullie werk en vlotte service!
 • Avatar Ciska Neyts ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik contacteerde Aqua Destop naar aanleiding van een melding van een lek op mijn digitale meter, maar zonder zichtbare oorzaak. Ik kreeg telefonisch advies over een aantal bijkomende zaken die ik kon controleren en naar aanleiding daarvan … More kon ik het lek toch zelf localiseren en snel laten herstellen.
  Ik vond het erg professioneel dat me de kans werd gegeven de kost van de lekdetectie (en de vertraging in herstel) uit te sparen. Heel fijne ervaring!