Google reviews

  • Avatar Davy Van Quathem ★★★★★ 3 maanden geleden
    Recent hebben wij een oude woning gekocht en hebben Bob van Aqua Destop gevraagd om alle afvoeren te inspecteren en in kaart te brengen. Niettegenstaande dat het geen superdringende interventie was, kwam hij toch binnen de 48 uur ter plaatse … More zodat we daar reeds klaarheid over kregen. Met kennis van zaken ging hij zeer voorzichtig te werk. Hij adviseerde ons wat dringend was en wat niet. Klare duidelijke taal en professioneel advies. Een aanrader!
  • Avatar Mieke Hendrickx ★★★★★ 5 maanden geleden
    Bob en Bogdan zijn helden! Waar de verzekering pas een lekdetectie kon uitvoeren 3 weken later was Bob de dag erna al paraat. Het lekdetectierapport liet ook niet lang op zich wachten. Ook heeft Bob een zeer duidelijke offerte gemaakt voor … More alle werken die nodig waren om onze afvoerleidingen te herstellen. Hierbij geeft hij echt een totaaloplossing, hij herstelt afvoeren met zo weinig mogelijk breekwerk en bouwt ook de vloer terug op indien gewenst. Ze werken proper en zorgen voor zo weinig mogelijk overlast. We hebben amper 2 weken moeten wachten om het probleem opgelost te zien, en de communicatie was top. Een echte aanrader!
  • Avatar Kwan Juk Siu ★★★★★ 6 maanden geleden
    Zeer goede service. Toilet liep verstopt om de week. Gebeld en kwam op de dag zelf. Een echte vakman met het juiste materiaal en heeft dus bij ons restaurant de juiste analyse gemaakt. Met behulp van zijn camera toonde hij dat de afvoerbuizen … More zo oud waren dat ze dichtgeslibt waren met kalk en je weet wel. Mocht het een ontruimingdienst zijn dan werd het probleem wellicht nog niet opgelost. Aanrader!