Google reviews

  • Avatar Shannon Eeckhout ★★★★★ 3 maanden geleden
    Ons plat dak waterde niet meer goed af. We belden Aqua Destop om te kijken of we met een opstopping van vuiligheid zaten. Wanneer de zaakvoerder toekwam heeft hij direct de leidingen vrij gemaakt door met een slang onze buizen vrij te spuiten. … More Door dit zowel in de regenput als op het plat dak te doen kwam aan het licht dat achter onze gevelbekleding de regenpijp niet correct op elkaar was aangesloten met waterschade tot gevolg! Aqua Destop kon dit detecteren met een camera. Hij heeft (op zondag!) per direct de nodige materialen er bij gehaald om ons van dit probleem te verlossen. Niet fijn dat de oorspronkelijke dakdekker het niet correct heeft gedaan maar een serieuze opluchting dat Aqua Destop het vandaag voor ons volledig kon oplossen. Wat betreft de waterschade en verzekering hielp hij ons ook door een verslag op te maken hiervan. Een dankbare en tevreden klant!
  • Avatar Jan Geleleens ★★★★★ 3 maanden geleden
    Net onze keuken afvoer vakkundig laten reinigen. Na een vermoeden van een verborgen putje, gelijk een camera-inspectie laten doen. Tijdens deze inspectie werd de rioolbuis zoveel als mogelijk gereinigd. De defecten werden mooi in kaart … More gebracht en een oplossing aangereikt. Topservice voor een correcte prijs!
  • Avatar bart syryn ★★★★★ een week geleden
    Prima service ! We hadden een probleem met afvoer keuken, andere firma was al eens langs gekomen, maar slechts half opgelost. Aqua Destop gebeld, heel vriendelijke man die er een erezaak van maakte om alles perfect te reinigen, wat ook … More is gelukt. Eerste klas service !